Antitabu këshilla për miqtë

Shaban Murati

900 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030703

  • Availability:30

  • VAT is included in the price!

Authors:Shaban Murati
Description:Shaban Murati është “Mjeshtër i Madh” në diplomaci. Ai ka qenë diplomat karriere, studiues i marrëdhënieve ndërkombëtare dhe analist diplomatik me një përvojë mbi 50-vjeçare në fushën e politikës së jashtme. Ka shërbyer si ambasador i Shqipërisë në Maqedoni, Suedi, Norvegji, Finlandë dhe Islandë. Në Ministrinë e Jashtme ka kryer detyrat e drejtorit të Akademisë Diplomatike të MPJ-së të Shqipërisë, të drejtorit të Drejtorisë së Ballkanit, drejtorit të Drejtorisë së Analizë-Prognozës, drejtorit të Drejtorisë së Shtypit dhe Informacionit dhe zëdhënësit të Ministrisë së Jashtme. Ka qenë pedagog i jashtëm për estetikën dhe anëtar i Katedrës së Estetikës, si dhe anëtar i Katedrës së Historisë së Përgjithshme në Universitetin Shtetëror të Tiranës. Ai është autor i shumë librave dhe i mijëra analizave për çështjet e diplomacisë, të politikës së jashtme, të kulturës dhe artit etj., në mediet vendase dhe të huaja.
Publisher:Albas
Year:2020
Pages:167
ISBN:978-9928-332-10-3
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.