- 50%
A ke ndonjë sekret?

A ke ndonjë sekret?

Jennifer Moore-Mallinos

275 L

550 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030061

  • Availability:1441

  • text_vat

Authors:Jennifer Moore-Mallinos
Description:Sa mirë është të mbash një sekret... por nëse ky sekret të bën të ndihesh mirë ty dhe dikë tjetër. Ky është një sekret i mirë. Por, nëse ke ndonjë sekret që ty të mundon... një sekret që të shqetëson ose të frikëson... është më mirë t’ia thuash dikujt që ti i beson. Mund të jetë pak e vështirë t’ia rrëfesh atë mamit, babit ose mësueses. Por, është mirë të bëhesh trim dhe t’ia thuash. Sapo ta bësh këtë, do të ndihesh më mirë
Publisher:Albas
Translated by:Sofiana Filipi
Year:2011
Pages:36
ISBN:978-9989-108-72-3
Tiranë:Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.