Ç`po ndodh me mua? 101 pyetje dhe përgjigje

Carla Nieto Martinez

1,000 L

  • Kodi i produktit: 030442

  • Sasia stok: 1754

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Carla Nieto Martinez
Përshkrimi: Adoleshenca është nje periudhë mbushur plot me ndryshime dhe emocione të reja.Ky libër të ndihmon të qartësosh nga afër dhe lehtësisht dyshimet e mëdha që mund të të lindin në këtë etapë.

Si mund të flas për problemet e mia me prindërit?Çfarë të bëj që t’i pëlqej personit tjetër? Çfarë rrobash duhet të vesh?

Këto dhe shumë çështje të tjera qartësohen te libri “101 pyetje dhe përgjigje”, 101 dyshime të të rinjve të moshës sate. Do të zbulosh se “shqetësimet” që të prekin ty, i kanë gjithashtu edhe shokët e tu të klasës, miqtë e tu apo të rinj të cilët takon përditë.

Botues: Albas
Përktheu: Sidita Gjipali
Viti i botimit: 2012
Faqet: 64
ISBN: 978-9989-108-94-5
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.