Nokturn '18

Dhimitraq Dhjaku

800 L

  • Kodi i produktit: 030516

  • Sasia stok: 142

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Dhimitraq Dhjaku
Përshkrimi: Muzikë, sport, ikonë, buzëqeshje...të gjitha të bëra bashkë në Nokturn '18 nga autori. Janë këta gurët kryesorë vendosur në qendër të mozaikut të tij të jetës. Gjatë rrëfimeve ato plotësohen me të tjera imazhe, ndjesi, ngjarje të ngulitura në kujtesë nga rrëfyesi, por dhe të mëvonshme që kalojnë nga këtej dhe përtej oqeanit.
Botues: Albas
Viti i botimit: 2018
Faqet: 139
ISBN: 978-9928-258-42-7
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.