MiniGuida Tirana

Blendi Fevziu

800 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030684

  • Availability:435

  • VAT is included in the price!

Authors:Blendi Fevziu
Description:Ky libër nuk është thjesht një udhërrëfyes turistik, pasi qyteti ka plot gjëra për të treguar dhe për të zbuluar: legjendat dhe historitë, figurat e shquara të shkuara dhe të sotme, e plot vende e thesare të trashëgimisë sonë, aq tërheqëse për ju..
Publisher:Albas
Year:2019
Pages:80
ISBN:978-9928-311-06-1
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.