Gjergj Kastrioti Skënderbeu

Luan Rama & Sulid Kasemi

550 L

  • Kodi i produktit: 030192

  • Sasia stok: 225

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Luan Rama & Sulid Kasemi
Përshkrimi: Gjergj Kastrioti Skënderbeu është heroi më legjendar i historisë shqiptare, i cili para më shumë se pesë shekujsh çliroi Shqipërinë nga zgjedha osmane dhe u bë një nga mbrojtësit më të mëdhenj jo vetëm i shqiptarëve, por dhe i popujve të tjerë të Europës. Përsonalitetet më të shquara të Perendimit në ate kohë e më pas, i ngritën himn figurës së tij, e cila u kthye në një referencë të shkëlqyer për shekujt që do të vinin.
Botues: Albas
Viti i botimit: 2016
Faqet: 64
ISBN: 978-9928-02-821-1
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.