Nina luan doktoreshash

Emilie Beaumont & Nathalie Belineau

670 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030254

  • Availability:1410

  • VAT is included in the price!

Authors:Emilie Beaumont & Nathalie Belineau
Description:Nina e vogël vesh uniformën e doktoreshës dhe viziton arush-bebushin si një doktoreshë e vërtetë. I dëgjon frymëmarrjen, i kontrollon veshët, hundët dhe pastaj i bën një gjilpërë. Duke luajtur me Ninën fëmijët mësojnë profesionin e doktoreshës.
Publisher:Albas
Translated by:Mimoza Mema
Year:2015
Pages:14
ISBN:978-608-237-034-7
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.