Lola luan si mama

Emilie Beaumont & Nathalie Belineau

670 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030252

  • Availability:668

  • VAT is included in the price!

Authors:Emilie Beaumont & Nathalie Belineau
Description:Lola e vogël luan si mama me kukullën e saj. Ajo e shëtit atë në park, i mëson për zogjtë e natyrën, e ushqen, i ndërron pelenën, i bën banjë dhe e vë në gjumë duke i kënduar ninullë. Libri e fton fëmijën që të mësojë dhe të argëtohet, duke luajtur me Lolën dhe kukullën e saj.
Publisher:Albas
Translated by:Sevi Lami
Year:2013
Pages:14
ISBN:978-9928-02-245-5
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.