Liza luan si mësuese

Emilie Beaumont & Nathalie Belineau

536 L

670 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030251

  • Availability:840

  • VAT is included in the price!

Authors:Emilie Beaumont & Nathalie Belineau
Description:Liza e vogël u bën mësim kukullave të saj, njësoj si një mësuese e vërtetë: ajo bën apelin, shkruan me shkumës, pyet dhe jep detyra. Duke luajtur me Lizën dhe kukullat e saj, fëmijët mësojnë për profesionin e mësuesit.
Publisher:Albas
Translated by:Sevi Lami
Year:2013
Pages:14
ISBN:978-9928-02-244-8
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.