Klara luan balerinash

Emilie Beaumont & Nathalie Belineau

536 L

670 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030253

  • Availability:1273

  • VAT is included in the price!

Authors:Emilie Beaumont & Nathalie Belineau
Description:Vogëlushja Klara ka shumë dëshirë të kërcejë dhe me kostumin e baletit ngjan si një balerinë e vërtetë. Bashkë me shoqen e saj Lina, ato bëjnë prova për të dhënë një shfaqje para kukullave të tyre. Klara i fton mikeshat e saj të vogla të kërcejnë bashkë me të.
Publisher:Albas
Year:2015
Pages:14
ISBN:978-608-237-036-1
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.