Avioni i Gastonit

Emilie Beaumont & Nathalie Belineau

536 L

670 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030255

  • Availability:1469

  • VAT is included in the price!

Authors:Emilie Beaumont & Nathalie Belineau
Description:Gastonit të vogël i pëlqen shumë të pilotojë. Me avionin e tij ai ngjitet mbi re dhe formon figura në qiell. Në këtë libër tregohet se sa bukur është të drejtosh një avion dhe të fluturosh sipër reve.
Publisher:Albas
Translated by:Mimoza Mema
Year:2013
Pages:14
ISBN:978-608-237-033-0
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.