Mondo dhe tregime të tjera
New
Ulje

Mondo dhe tregime të tjera

900 L1,000 L

Askush nuk ishte në gjendje të thoshte se nga vinte Mondo. Ai kishte ardhur një ditë, rastësisht, në..

Nata, dritat
New
Ulje

Nata, dritat

810 L900 L

Personazhe të çuditshme mbushin tregimet e Clemens Meyer-it: një burrë i divorcuar që shpenzon të gj..

Të vdesësh nën diell
New
Ulje

Të vdesësh nën diell

630 L700 L

“Të vdesësh nën diell” është përmbledhja e parë me tregime nga autori premtues, Ervin Nezha, i cili ..

Tregimet e civilizimit
New
Ulje

Tregimet e civilizimit

585 L650 L

“Tregimet e civilizimit” të Mimoza Ahmetit janë proza të shkurtra poetike, por jo në konceptin e tyr..