Beni dhe Ana

Peter Hertling

500 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030191

  • Availability:315

  • VAT is included in the price!

Authors:Peter Hertling
Description:"Beni dhe Ana" është një roman për fëmijë mjaft i këndshëm. Aty flitet për dashurinë fëmijërore mes Anës dhe Benit, për prindërit e tyre, shokët e shoqet e klasës së tyre, mësuesin aq simpatik Zajbman etj. Romani trajton një anë të veçantë të marrëdhënieve të fëmijëve, si dhe dashamirësinë dhe taktin që tregojnë ndaj tyre si prindërit, ashtu edhe mësuesit. Mjedisi dhe jeta e përditshme e fëmijëve, në klasë e jashtë saj, vjen me ngjyra të gjalla e shumë tërheqëse.

Peter Hertling është një shkrimtar gjerman, i cili ka shkruar shumë libra për fëmijë.

Krahas shumë çmimeve letrare, libri "Beni dhe Ana" fitoi çmimin e librit për fëmijë të Cyrihut.

Publisher:Albas
Translated by:Afrim Koçi
Year:2016
Pages:100
ISBN:978-9928-02-798-6
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.