Top lista

Refine Search

Bija e Varrmihësit
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Bija e Varrmihësit

1,400 L

Për t’i shpëtuar përndjekjes naziste në Gjermaninë e vitit 1936, familja Shvart emigron në Shtetet e..

Bijtë e gënjeshtrës
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Bijtë e gënjeshtrës

1,000 L

Libri “Bijtë e gënjeshtrës” i Scott Peck është një libër që të tërheq që në faqen e parë, sepse ësht..

Rruga në të cilën rrallë shkohet
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Rruga në të cilën rrallë shkohet

1,060 L

Libri “Rruga në të cilën rrallë shkohet” është shitur në 6 milion kopje vetëm në SHBA. Më pas, shumë..

100 shkencëtarët që ndryshuan botën
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

100 shkencëtarët që ndryshuan botën

1,400 L

Libri 100 shkencëtarët që kanë ndryshuar botën, na njeh me arritjet gjigante të tyre: me këta njerëz..

Danub
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Danub

1,050 L

Peizazhe, humor, takime e reflektime të një udhëtari sternian, që rrugëton, me përkushtime dëshirë p..

Estetika e romantizmit
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Estetika e romantizmit

1,000 L

Romantizmi ka qenë një revolucion në ndjeshmëri dhe në shije, që përqafoi dhe shndërroi në mënyrë të..

Faqja e fundit
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Faqja e fundit

800 L

Melsi, gazetar dhe shkrimtar shqiptar që jeton në Greqi prej njëzet vjetësh, kthehet me ngut në vend..

Ju shkruaj në errësirë
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Ju shkruaj në errësirë

800 L

Më 1953, studentja për mjekësi, Polinë Dybyison doli para Gjykatës së Krimeve (që na kujton fatin tr..

Katedralja Shën Mëria e Parisit
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Katedralja Shën Mëria e Parisit

1,100 L

Viktor Hygo e ka shkruar këtë roman, kur shoqëria frënge e kohës ishte ende e shokuar dhe e traumati..

Lepur, vrapo
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Lepur, vrapo

1,000 L

Vetëm njëzet e gjashtë vjeç, heroi kryesor i këtij romani, Herri “Lepur” Engstrëm është një burrë-fë..

Libri i kujtimeve dhe i harresës
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Libri i kujtimeve dhe i harresës

600 L

Golemi, personazhi kryesor, ka dëshirë që të shkruajë dhe të botojë një libër me poezi për të rikthy..

Një histori e Zotit
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Një histori e Zotit

2,000 L

Ky libër është një “vështrim provokues” për Zotin në zemër të tri religjioneve të mëdha monoteiste, ..

Për një histori të krahasuar të letërsisë shqipe
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Për një histori të krahasuar të letërsisë shqipe

1,000 L

Biblioteka e letërsisë shqipe, si tërësi tekstuale e intertekstuale, na dëshmon kontakte dhe shkëmbi..

Poezi të zgjedhura
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Poezi të zgjedhura

900 L

Vëllimi Poezi të zgjedhura është një përmbledhje poezish e zërit lirik më të guximshëm dhe më të ang..

Shenjtori, Sërfsti dhe Sipërmarrësja
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Shenjtori, Sërfsti dhe Sipërmarrësja

1,000 L

Xhek Valentini është një ri vazhdimisht i dëshpëruar, i thyer shpirtërisht dhe i paqartë për jetën e..

Shpresa më e madhe
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Shpresa më e madhe

850 L

I shkruar nga zonjushë Kafka apo Kafka grua e letërsisë gjermane, siç është quajtur nga kritika Ilse..

Të vdesësh nën diell
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Të vdesësh nën diell

700 L

“Të vdesësh nën diell” është përmbledhja e parë me tregime nga autori premtues, Ervin Nezha, i cili ..