Kleopatra

Kleopatra

Maria Joao Costa & Manuel Morgado

550 L

Sasia:

  • Code:030094

  • Availability:517

  • VAT is included in the price!

Authors:Maria Joao Costa & Manuel Morgado
Description:Lindi në Aleksandri, në qytetin e themeluar nga Aleksandri i Madh, në grykën e Nilit. Ishte mbretëresha e fundit e Egjiptit dhe jetoi në epokën kur ky qytetërim madhështor ishte në rënie të plotë. Në kundërshtim me legjendën që rrethon figurën e saj, ajo ishte një grua e zgjuar dhe inteligjente, zotëronte shumë gjuhë të huaja dhe kishte një njohje të gjerë. Udhëhoqi mirë mbretërinë e saj gjatë viteve të vështira që ishte në fron dhe përdori aftësitë joshëse në shërbim të politikës dhe mirëqenies së Egjiptit. Dashuritë e saj me Jul Cezarin dhe Mark Antonin ishin të sinqerta dhe nuk kishin domosdoshmërish qëllim bashkimin me Perandorinë Romake, që kërcënonte territorin e saj.
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.