Atlas Gjeografik
New

Atlas Gjeografik

1,000 L

Libri Atlas Gjeografik..

Çelësi i gjuhës shqipe për Provimin Kombëtar (cikli 9-vjeçar)
New

Çelësi i gjuhës shqipe për Provimin Kombëtar (cikli 9-vjeçar)

600 L

Çelësi i gjuhës shqipe për ciklin 9-vjeçar...

Çelësi i letërsisë dhe gjuhës shqipe për maturën shtetërore (e re)
New

Çelësi i letërsisë dhe gjuhës shqipe për maturën shtetërore (e re)

750 L

Me qëllim që të shmangni frikën, e cila vjen nga emocionet e provimeve, duhet ta kuptoni se nuk ësht..

Loja ABC
New

Loja ABC

500 L

Loja elektronike ABC i mundëson fëmijët që të mësojnë shkronjat e Alfabetit, bashkëtingëlloret dhe z..

Udhëzues metodik për dosjen HOP-HOP
New

Udhëzues metodik për dosjen HOP-HOP

1,300 L

Këto metoda e teknika bashkëkohore të larmishme që janë përfshirë në këtë udhëzues metodik, janë kon..

Udhëzues metodik për librin 9 miqtë e mi
New

Udhëzues metodik për librin 9 miqtë e mi

1,300 L

ZBËRTHIMI I TEMËS. Njohuritë bazë gjuhësore, shkencore, sociale, artistike që duhet të fitojë fëmija..

Udhëzues metodik për paketën NJË HAP drejt SHKOLLËS
New

Udhëzues metodik për paketën NJË HAP drejt SHKOLLËS

1,300 L

ZBËRTHIMI I TEMËS. Në çdo faqe të tekstit të fëmijës janë paraqitur, me anë të situatave dhe materia..

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.