Çfarë muzike!
New
Ulje

Çfarë muzike!

990 L1,100 L

Të guximshëm, rebelë, revolucionarë: “Çfarë muzike”! Në të pasqyrohen të gjithë grupet legjendare të..

Jasemini në vendin e gënjeshtarëve
New
Ulje

Jasemini në vendin e gënjeshtarëve

693 L770 L

Në një vend, ku, sipas urdhrit të sovranit, gjithçka funksionon në të kundërt dhe është e ndaluar të..

Jeta ime, dashuria dhe gjithçka tjetër
New
Ulje

Jeta ime, dashuria dhe gjithçka tjetër

720 L800 L

Ndihem si gjithmonë. Aspak ndryshe. Por, nuk mund të jetë kështu. Diçka duhet të jetë ndryshe! Sido ..

Mondo dhe tregime të tjera
New
Ulje

Mondo dhe tregime të tjera

900 L1,000 L

Askush nuk ishte në gjendje të thoshte se nga vinte Mondo. Ai kishte ardhur një ditë, rastësisht, në..

Vera ime pa të dashur
New
Ulje

Vera ime pa të dashur

720 L800 L

SI MUND T’I MBIJETOSH NJË VERE TË NXEHTË... KUR I DASHURI ËSHTË SHUMË LARG?1. Lëpi akullore me kaush..