Pedagogy

Konektorët e tekstit në gjuhën shqipe
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Konektorët e tekstit në gjuhën shqipe

700 L

Synimi i këtij studimi është përshkrimi dhe analizimi i konektorëve të tekstit në gjuhën shqipe dhe ..

Onomastikë dhe etnolinguistikë
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Onomastikë dhe etnolinguistikë

1,200 L

Onomastika ka qenë gur themeli e lëndë e parë me rëndësi parësore në të gjitha hulumtimet e shqyrtim..

Prishtina letrare
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Prishtina letrare

500 L

Libri më i ri i kritikut Kujtim Shala, "Prishtina letrare: petit Paris" është vepra përmbyllëse e "q..

Research in education sciences. Conceptual and methodological perspectives
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Research in education sciences. Conceptual and methodological perspectives

1,000 L

This scientific monogroph is a mixture of summarising existing knowledge and providing critical view..

Semiotika e tekstit
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Semiotika e tekstit

1,000 L

Ky libër lindi nga përvoja disavjeçare në mësimdhënie. Semiotika e tekstit, si lëndë, nuk është e le..

Shqipja qysh u është dukur?
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Shqipja qysh u është dukur?

1,000 L

Prej shekujsh studiuesit kanë shtruar pyetjen e madhe: “kur është shkruar gjuha shqipe?” dhe janë pë..

Udhëtime letrare
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Udhëtime letrare

750 L

Me Naimin, Jul Varibobën, De Radën, Gavril Darën, Seremben, Nolin, Migjenin, Shime Deshpalin, Vorea ..