Gazetaria shqiptare në internet

Rrapo Zguri

1,000 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030297

  • Availability:735

  • VAT is included in the price!

Authors:Rrapo Zguri
Description:Autori i këtij botimi, Rrapo Zguri, është pedagog në Deartamentin e Gazetarisë dhe të Komunikimit të Universitetit të Tiranës. Ai është profilizuar në fushën e medieve të reja dhe të gazetarisë online, si dhe në fushën e dizajnit në media.


Botime të tjera të autorit përfshijnë tekste dhe monografi studimore, si:

Dizajni Grafik (bashkautor), Fiorentia, 2013

Mediat online në Shqipëri, ISHM, 2014

Reporting Neighbours in Balkan Media (bashkautor), ISHM, 2015

Mediat sociale dhe përdorimi i tyre nga mediat shqiptare, ISHM, 2015

Analizë e diskursit ekstremist fetar në media, ISHM, 2016


Zguri ka dhënë kontribut edhe në fushën e përkthimeve, mes të cilave përmendim:

Joseph Dominick, Dinamika e komunikimit masiv, (bashkpërkthyes), UET Press, 2010

Charles ESS, Etika e mediave dixhitale, ISHM, 2014

Publisher:Albas
Year:2016
Pages:260
ISBN:978-9928-02-664-4
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.