Udhëzues i punëve laboratorike të fiziologjisë së gjallesave shtazore

Valbona Aliko

1,000 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030300

  • Availability:6

  • VAT is included in the price!

Authors:Valbona Aliko
Description:Dija jonë mbi biologjinë bazohet në aftësinë për të ngritur pyetje dhe për të vërtetuar hipoteza. Qëllimi i këtij udhëzuesi punësh eksperimentale është inkurajimi i studentëve të biologjisë, bioteknologjisë, nxënësve, mësuesve të shkollave të mesme dhe të gjithë kërkuesve të pasionuar, për t'u marrë me kërkim shkencor, për të fituar përvojë dhe për të ndier kënaqësinë që të jep zbulimi, si dhe përgjigjja ndaj pyetjeve apo hipotezave të ngritura dhe vrojtimi i proceseve fiziologjike.

Ky libër është një udhëzues për të pasionuarit pas biologjisë, për t’u dhënë përgjigje hipotezave të tyre nëpërmjet punëve të laboratorit dhe eksperimenteve.

Publisher:Albas
Year:2015
Pages:156
ISBN:978-9928-02-489-3
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.