Imunologjia qelizore dhe molekulare

Prof. dr. Mirela Lika (Çekani)

1,700 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030299

  • Availability:588

  • VAT is included in the price!

Authors:Prof. dr. Mirela Lika (Çekani)
Description:Ky libër është shkruar për një formim ose një kuptim sa më të thjeshtë të shumë aspekteve të sistemit imun molekular dhe qelizor, si pjesë e përpjekjeve të vazhdueshme për hartimin e teksteve universitare aktuale dhe, në të njëjën kohë, për të ruajtur stilin, që të jetë lehtësisht i kuptueshëm nga studentët.
Publisher:Albas
Year:2015
Pages:319
ISBN:978-9928-02-498-5
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.