Albert Kamy

600 L

Albert kamy u afirmua qysh me veprat e para si një nga penat më të fuqishme të shekullit XX. Ai isht..

Antologji e Faik Konicës

400 L

Faik Konica është ndër të paktët, ndoshta rasti unik në historinë e letërsisë dhe kulturës shqiptare..

Anton Pashku

700 L

Shtëpia Botuese Albas sjell veprën studimore “Anton Pashku” të akademikut Sabri Hamiti. Botimi i kët..

ars albanika

1,000 L

Stefan Çapaliku u lind në Shkodër në vitin 1965. Ai është diplomuar për gjuhë letërsi shqipe në Univ..

Burime të zgjedhura nga Historia e Marrëdhënieve Ndërkombëtare

1,000 L

Kjo përmbledhje dokumentesh dhe tekstesh të ndryshme që lidhen me Marrëdhëniet Ndërkombëtare (MN), m..

Dashuria dhe besa

280 L

Studiues, estet dhe kritik i letërsisë dhe arteve;Ish drejtor i Institutit të Lartë të Arteve;Petago..

Estetika moderne dhe lexime të tjera

900 L

“Veprat e artit janë një formë provokimi. Në nuk i shpjegojmë, por matemi me to. I interpretojmë sip..

Fishta përballë Fishtës

400 L

Nga i njëjti autor:PoeziMërzi e zezë, 1998Bukuria e zemërimit, 1999Vjeshta e shpirtit, 2000Sagë, 200..

Gazetaria shqiptare në internet

1,000 L

Autori i këtij botimi, Rrapo Zguri, është pedagog në Deartamentin e Gazetarisë dhe të Komunikimit të..

Histori e Romës së lashtë

1,000 L

..

Histori e Shqipërisë 1912-2000

1,500 L

Për çdo historian që ndërmendëson të shkruaje për një çështje të caktuar, është krejt e ndryshme dhe..

Historia e mesjetës së hershme europiane

900 L

Teksti mësimor i nivelit universitar, të cilin kemi nderin t`u paraqesim studentëve të historisë, ës..

Imunologjia qelizore dhe molekulare

1,700 L

Ky libër është shkruar për një formim ose një kuptim sa më të thjeshtë të shumë aspekteve të sistemi..

Kadare ose liria e fjalës së penguar

1,300 L

Ç’dëgjojmë të na flitet sot kur themi: Kadare?Gjer më tani Kadare ishte brenda librit dhe na foli së..

Konektorët e tekstit në gjuhën shqipe

700 L

Synimi i këtij studimi është përshkrimi dhe analizimi i konektorëve të tekstit në gjuhën shqipe dhe ..

Leksione për antropologjinë kulturore

800 L

Mitet dhe ritet janë të lidhura, midis vedi, ngushtësisht. Në të vërtetë, nuk ka rit që të mos jetë ..

Ligjërata për etnologjinë dhe mitologjinë

800 L

Mitet dhe ritet janë të lidhura, midis vedi, ngushtësisht. Në të vërtetë, nuk ka rit që të mos jetë ..

Ligji i suksesit

4,200 L

Përgatituni të mësoni nga përvoja e mjeshtrit... Këtu gjenden bazat e filozofisë së suksesit: Formu..

Martin Camaj ende i pazbuluem

500 L

Në këtë libër gërshetohet objektivizmi me ndjeshmërinë e studiuesit, ky autor e sjell shumë bukur fi..

Onomastikë dhe etnolinguistikë

1,200 L

Onomastika ka qenë gur themeli e lëndë e parë me rëndësi parësore në të gjitha hulumtimet e shqyrtim..

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.