Imunologjia qelizore dhe molekulare
New

Imunologjia qelizore dhe molekulare

1,700 L

Ky libër është shkruar për një formim ose një kuptim sa më të thjeshtë të shumë aspekteve të sistemi..

Infiniti blu
New

Infiniti blu

1,000 L

Një roman shkencor i lëvruar shumë pak në letërsinë shqipe, por shumë i nevojshëm për t'ua bërë të d..

Udhëzues i punëve laboratorike të fiziologjisë së gjallesave shtazore
New

Udhëzues i punëve laboratorike të fiziologjisë së gjallesave shtazore

1,000 L

Dija jonë mbi biologjinë bazohet në aftësinë për të ngritur pyetje dhe për të vërtetuar hipoteza. Që..

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.