Romane dhe Tregime

Alarmet e qytetit Sdikuisht
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Alarmet e qytetit Sdikuisht

800 L

Është koha të rikthehemi në portat e qytetit fantastik të Sdikuishtit, për t’u takuar sërish me Kokë..

Bëmat e Estes dhe Kokosë: Ne të tre
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Bëmat e Estes dhe Kokosë: Ne të tre

500 L

Janë tri fëmijë të një familjeje të lumtur që jetojnë mes paqes, haresë dhe dashurisë, ditët e rritj..

Bëmat e Estes dhe Kokosë: Një vit më shumë
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Bëmat e Estes dhe Kokosë: Një vit më shumë

500 L

Sapo ka dalë në treg libri i parë me tregime i serisë "Bëmat e Estes dhe Kokosë", një vit më shumë, ..

Eneida treguar fëmijëve
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Eneida treguar fëmijëve

1,200 L

“ENEIDA” është vepër epike latine, e shkruar rreth viteve 29-19 p.e.s., nga poeti romak,Virgjili. Aj..

Fillo me gëzue -  Krijime për fëmijë
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Fillo me gëzue - Krijime për fëmijë

400 L

Ndre Mjeda, ky poet e studiues i gjuhës qëndron në radhën e parë të poetëve të Rilindjes sonë Kombët..

Gënjeshtra të bardha
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Gënjeshtra të bardha

500 L

Një ditë në kopsht të gjithë po tregonin për motrat a vëllezërit e tyre, kurse Ameli nuk kishte as m..

Historitë e Krishlindjes së Francit
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Historitë e Krishlindjes së Francit

550 L

Gabi do t’i kalojë Krishtlindjet te halla e saj në fshat. Për këtë arsye, ajo dhe Franci, dy shokët ..

I fundmi i Kastriotëve
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

I fundmi i Kastriotëve

700 L

Romani për fëmijë “I fundmi i Kastriotëve” hedh dritë mbi një ngjarje tragjike të historisë së Shqip..

Iliada treguar fëmijëve
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Iliada treguar fëmijëve

1,200 L

Në poemën ILIADA tregohet se çfarë ndodhi gjatë javëve të fundit të luftës së Trojës, në të cilën i ..

Jasemini në vendin e gënjeshtarëve
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Jasemini në vendin e gënjeshtarëve

770 L

Në një vend, ku, sipas urdhrit të sovranit, gjithçka funksionon në të kundërt dhe është e ndaluar të..

Kacimicrri rreth globit
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Kacimicrri rreth globit

800 L

Personazhi aq i njohur i përrallave shqiptare, Kacimicrri, niset në një udhëtim të gjatë rreth globi..

Kush tepër lakmon…
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Kush tepër lakmon…

420 L

Kush tepër lakmon, a thua më shunë gëzon? As që bëhet fjalë! Kush shumë lakmon, mbetet me gisht në g..

Mirë t`u bëhet!
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Mirë t`u bëhet!

420 L

Mirë t’i bëhet edhe erës që desh të matej me diellin babaxhan, edhe lepurit mburravec. Ja që, jo gji..

Odiseja treguar fëmijëve
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Odiseja treguar fëmijëve

1,200 L

Poema homerike “ODISEJA” tregon aventurat e rrezikshme të Odisesë (Uliksit), gjatë kthimit në shtëpi..

President i planetit të kuq
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

President i planetit të kuq

800 L

Heronjtë e këtij romani, një grup i guximshëm fëmijësh tokësorë dhe marsianë, marrin përsipër shpëti..

Stinët e motmotit
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Stinët e motmotit

400 L

Të dashur fëmijë, libri “Stinët e motmotit”, duhet të shtohet patjetër në bibliotekën tuaj. Është nj..

Të vegjël, por mendjemprehtë
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Të vegjël, por mendjemprehtë

420 L

Mos vallë vetëm ata që janë të mëdhenj ia dalin mbanë? Jo, aspak, sepse edhe të vegjlit janë mendjem..

Udhëtim drejt planetit "Arbër"
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Udhëtim drejt planetit "Arbër"

600 L

Mjaftoi lajmi që një planet në kozmos mori zyrtarisht emrin Arbër, që fantazia e një grupi të vogël ..

Uri prej ujku
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Uri prej ujku

420 L

Kujdes prej personazheve të këtyre fabulave: ato kanë një uri të madhe! Jo të madhe, por të llahtars..