History and politics

Tranzicioni i vonuar: shkaqe dhe shkaktarë
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Tranzicioni i vonuar: shkaqe dhe shkaktarë

700 L

Një mënyrë shpjegimi e ofruar prek autorit për tranzicionin e vonuar nga regjimi komunist, apo të nj..