Të zbulojmë trupin tonë

1,000 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030692

  • Availability:998

  • VAT is included in the price!

Authors:
Description:

Seria e librave për fëmijë 4-7 vjeç:

  • Përgjigjet e pyetjeve të para të fëmijëve
  • Zbulimi botës përmes lojës
  • Ilustrime të këndshme për fëmijë të kësaj moshe
  • I studiuar nga specialistë të fushës

Pse? Kur? Si?

Të zbulojmë trupin tonë

  • Pse marrim frymë?
  • Kur duhet t'i pastrojmë dhëmbët?
  • Si shohim dhe si dëgjojmë?
Publisher:Albas
Year:2020
Pages:10
ISBN:978-608-237-065-1
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products