Laj dhëmbët dhe bëj çiçin

Susanne Szesny, Frauke Nahrgang

600 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030639

  • Availability:797

  • VAT is included in the price!

Authors:Susanne Szesny, Frauke Nahrgang
Description:

Seria e librave për fëmijë 2-4 vjeç:

  • Përgjigjet e pyetjeve të para të fëmijëve
  • Zbulimi botës përmes lojës
  • Ilustrime të këndshme për fëmijë të kësaj moshe
  • I studiuar nga specialistë të fushës

Pse? Kur? Si?

Laj dhëmbët dhe bëj çiçin

  • Pse duhet t’i laj duart?
  • Kur duhet të shkoj në banjë?
  • Si lahen dhëmbët?
Publisher:Albas
Translated by:Wimmel Parents
Year:2019
Pages:10
ISBN:978-608-237-055-2
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products