Pema e barazpeshës

Pino

1,350 L

Sasia:

  • Code:098651

  • Availability:Out Of Stock

  • VAT is included in the price!

Authors:Pino
Description:

Një lodër me shumë qëllime. Pema e barazpeshës është një lodër didaktike me ndihmën e së cilës fëmija zhvillon përqendrim, durim, saktësi lëvizjeje dhe koordinim të krah-sy. Si një lojë shoqërore, ajo është e përshtatshme për dy ose më shumë lojtarë. Qëllimi është të vendosni pjesë në mënyrë që pema të mos rrëzohet dhe ai i cili i fundit ja arrin qëllimit është fituesi.

Largoni amballazhin dhe paketimin përpara se ti jepet lodra fëmijës.

Ngjyrat dhe format mund të dallohen sipas eksponimit që kanë në kuti.

Ruajeni paketimin për këshillim sepse përmban informata të rëndësishme.

Material:wood, color, glue
Quality:Të gjitha lodrat PINO përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe sigurisë. Lodrat PINO janë të testuara dhe akredituara në laborator në përputhje me standartet EN71 dhe direktivës Evropiane për siguri të lodrave.
Recommended age:Over 3 years
Category:Didactical toys
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.