Categories

——
Novels

——
Studies

1 Pema e familjes
Ulje

1 Pema e familjes

495 L550 L

Pema e familjes është një skemë që tregon paraardhësit. Ata janë njerëz të familjes sate që kanë lin..

2 Nga se përbëhen gjërat?
Ulje

2 Nga se përbëhen gjërat?

495 L550 L

Karamelet bëhen prej sheqeri, ndërsa sheqeri bëhet prej bimëve. Trikoja jote mund të jetë bërë me le..

3 R-të Ripërdorim, Reduktim, Riciklim
Ulje

3 R-të Ripërdorim, Reduktim, Riciklim

495 L550 L

Tri R-të na mësojnë shumë gjëra që ne mund të bëjmë për të mbajtur pastër mjedisin. Kur ulim sasinë ..

4 Elementet
Ulje

4 Elementet

495 L550 L

Djemtë dhe vajzat në këtë libër zbulojnë katër elementet bazë: ajrin, tokën, ujin dhe zjarrin. Fëmij..

5 Shqisat
Ulje

5 Shqisat

495 L550 L

Në këtë libër djemtë dhe vajzat zbulojnë pesë shqisat e tyre: të parit, të dëgjuarit, të nuhaturit, ..

50 gratë më me ndikim të epokës sonë
New
Ulje

50 gratë më me ndikim të epokës sonë

1,980 L2,200 L

Ky libër rrëfen jetët e jashtëzakonshme të pesëdhjetë grave, të cilat sfiduan me sukses shekujt e mb..

6 Si lëvizim?
Ulje

6 Si lëvizim?

495 L550 L

Përpara se bebet të mësojnë të ecin me të dyja këmbët, ato fillojnë të lëvizin këmbadorazi. Fëmijët,..

A je i turpshëm?
Ulje

A je i turpshëm?

495 L550 L

Fëmijët të cilët janë të turpshëm, shpesh janë të shqetësuar dhe ndihen të keqkuptuar. Libri “A je i..

A ke ndonjë sekret?
Ulje

A ke ndonjë sekret?

495 L550 L

Sa mirë është të mbash një sekret... por nëse ky sekret të bën të ndihesh mirë ty dhe dikë tjetër. K..

Atë ditë kur humba dhe më gjetën
Ulje

Atë ditë kur humba dhe më gjetën

495 L550 L

Të humbësh në një vend publik, ku të duket e pamundur që mami dhe babi të të gjejnë, është e frikshm..

Babi do të martohet
Ulje

Babi do të martohet

495 L550 L

Fëmijët me prindër të divorcuar ndonjëherë çorientohen dhe shqetësohen, veçanërisht kur njëri nga pr..

Edhe mami punon!
Ulje

Edhe mami punon!

495 L550 L

Të gjitha mamatë punojnë. Sido të jetë rasti, edhe nëse një mama zgjedh të punojë për shkak të probl..

Frutat (Koha e banjës)
Ulje

Frutat (Koha e banjës)

972 L1,080 L

Koha e banjës / Luaj me kubin6 pjesë pazëlli për frutat. Krijo kubin ose shkëput pjesët dhe vendosi ..

Gjyshërit e mi janë të veçantë!
Ulje

Gjyshërit e mi janë të veçantë!

495 L550 L

Fëmijët ndihen shumë të veçantë, falë lidhjes së dashurisë dhe afrimitetit që kanë me gjyshërit. Ky ..

Koni nuk ka më frikë nga virusi
New
Ulje

Koni nuk ka më frikë nga virusi

315 L350 L

Koni po e kalon këtë kohë pandemie nga virusi "Korona", ashtu si shumë fëmijë të tjerë nëpër botë. A..

Kopshti (Koha e banjës)
New
Ulje

Kopshti (Koha e banjës)

972 L1,080 L

Koha e banjës / Luaj me kubin6 pjesë pazëlli për kopshtin. Krijo kubin ose shkëput pjesët dhe vendos..

Kujtoj qenin tim
Ulje

Kujtoj qenin tim

495 L550 L

Ne lindim, jetojmë dhe pastaj vdesim. E njëjta gjë ndodh edhe me kafshët shtëpiake. Libri “Kujtoj ..

Kur mami dhe babi harruan të ishin miq
Ulje

Kur mami dhe babi harruan të ishin miq

495 L550 L

Prindërit e mi dikur ishin shumë miq dhe unë ndihesha e lumtur. Ne çdo gjë e bënim së bashku. Më pas..

Libri i kujtimeve dhe i harresës
New
Ulje

Libri i kujtimeve dhe i harresës

540 L600 L

Golemi, personazhi kryesor, ka dëshirë që të shkruajë dhe të botojë një libër me poezi për të rikthy..

Mami është sëmurë!
Ulje

Mami është sëmurë!

495 L550 L

Të mësosh se mami ka kancer është një përvojë e frikshme për një fëmijë. Djali i vogël i kësaj ndodh..