9 miqtë e mi
New
Ulje

9 miqtë e mi

900 L1,000 L

Ky libër, hartuar në përputhje me programin e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës për edukimin parash..

Blloku argëtues i kopshtit “Mëso dhe argëtohu”
New
Ulje

Blloku argëtues i kopshtit “Mëso dhe argëtohu”

405 L450 L

Për fëmijë mbi tre vjeç vjen blloku argëtues i kopshtit “Mëso dhe argëtohu”. Ky bllok përmban ushtri..

Blloku argëtues i kopshtit “Numëro dhe shkruaj”
New
Ulje

Blloku argëtues i kopshtit “Numëro dhe shkruaj”

405 L450 L

Seria për fëmijë “Mëso dhe luaj” përmban 3 blloqe argëtuese për fëmijë 3-5 vjeç dhe 3 libra për par..

Blloku argëtues i kopshtit “Shkronjat dhe numrat”
New
Ulje

Blloku argëtues i kopshtit “Shkronjat dhe numrat”

405 L450 L

Seria për fëmijë “Mëso dhe luaj” përmban 3 blloqe argëtuese për fëmijë 3-5 vjeç dhe 3 libra për par..

Blloku HOP-HOP
Ulje

Blloku HOP-HOP

495 L550 L

Dosja HOP-HOP “Faqet argëtuese” është hartuar sipas programit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës ..

Fletorja ime e kopshtit
New
Ulje

Fletorja ime e kopshtit

513 L570 L

Ushtrime didaktike dhe lojëra argëtuese për fëmijë që shkojnë në kopsht. Zbulo të kundërtat dhe ndr..

Libri im i madh i parashkollorit
New
Ulje

Libri im i madh i parashkollorit

513 L570 L

Urra! Së shpejti nis shkolla!A i njeh të gjithë numrat?Cilat shkronja di të shkruash?Mëso ngjyrat, f..

Luaj me shkronjat
Ulje

Luaj me shkronjat

810 L900 L

Kutia “Luaj me shkronjat” përmban fisha kartoni me 36 shkronjat e gjuhës shqipe. Secila shkronjë sho..

Mëso, argëtohu dhe përgatitu për klasën e parë
New
Ulje

Mëso, argëtohu dhe përgatitu për klasën e parë

513 L570 L

Sa mirë! Shumë shpejt ti do të nisësh shkollën!A mund t`i shkruash të gjitha shkronjat?A i gjen dot ..

Një hap drejt shkollës
Ulje

Një hap drejt shkollës

1,980 L2,200 L

Kjo paketë, hartuar në përputhje me programin e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës për edukimin para..

Paketa e Abetares
Ulje

Paketa e Abetares

2,250 L2,500 L

Paketa e abetares është përgatitur nga një grup specialistësh didaktikë dhe gjuhëtarësh nga Shqipëri..

Paketa HOP-HOP
Ulje

Paketa HOP-HOP

1,800 L2,000 L

Dosja HOP-HOP është krijuar për t’i mësuar fëmijët duke u argëtuar. Ilustrimet e fletëve janë frymëz..

Udhëzues metodik për dosjen HOP-HOP
New

Udhëzues metodik për dosjen HOP-HOP

1,300 L

Këto metoda e teknika bashkëkohore të larmishme që janë përfshirë në këtë udhëzues metodik, janë kon..

Udhëzues metodik për librin 9 miqtë e mi
New

Udhëzues metodik për librin 9 miqtë e mi

1,300 L

ZBËRTHIMI I TEMËS. Njohuritë bazë gjuhësore, shkencore, sociale, artistike që duhet të fitojë fëmija..

Udhëzues metodik për paketën NJË HAP drejt SHKOLLËS
New

Udhëzues metodik për paketën NJË HAP drejt SHKOLLËS

1,300 L

ZBËRTHIMI I TEMËS. Në çdo faqe të tekstit të fëmijës janë paraqitur, me anë të situatave dhe materia..