Pica, pica... vetëm pica!

Rudina Çupi

300 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030023

  • Availability:167

  • VAT is included in the price!

Authors:Rudina Çupi
Description:Aq shumë u pëlqejnë fëmijëve picat, sa ata i krahasojnë me çdo gjë përreth, me të cilën luajnë dhe zbaviten. Pica si anije kozmike, si rrota autobusi, si breshkë… si vepër arti. Pasi lexojnë poemthin e ilustruar, fëmijët që sapo kanë mësuar të lexojnë, zbaviten edhe me lojërat në fund të librit.
Publisher:Albas
Pages:24
ISBN:978-9928-02-432-1
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.