Përralla që të futin dridhmat

Albas

650 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030206

  • Availability:562

  • VAT is included in the price!

Authors:Albas
Description:Tetë përralla që të futin dridhmat, plot mistere dhe ankthe, shkruar kryesisht për të rriturit, që t’ua tregojnë fëmijëve në mbrëmje e të nxitin dëshirën e tyre për të lexuar.
Publisher:Albas
Translated by:Mimoza Mema
Year:2013
Pages:64
ISBN:978-9928-02-331-5
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.