Obobo, Kroketa është sëmurë!

Christine Sagnier & Caroline Hesnard

420 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030527

  • Availability:225

  • VAT is included in the price!

Authors:Christine Sagnier & Caroline Hesnard
Description:Të shëtitësh në pyll është shumë argëtuese! Mirëpo gjatë shëtitjes Kroketa gëlltit një copë sfungjeri dhe nga shëtitje kthehet në ekspeditë. Kur kthehen në shtëpi, Lola dhe Tomi duhet të lajnë Kroketën e zhytur në baltë, kjo është një tjetër aventurë. Më e keqja është se jëtë herë Kroketa sëmuret keq. Atë natë në familjen e Lolës gjendja ishte si luftë. Ehhh! Lola do të donte të ishte e rritur, që të kujdesej vetë për qenushen e saj. Madje kur të rritet, ajo do të bëhet veterinere.
Publisher:Albas
Translated by:Mimoza Mema
Year:2018
Pages:48
ISBN:978-9928-258-96-0
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.