Një ditë që filloi ters

Christine Sagnier & Caroline Hesnard

420 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030219

  • Availability:723

  • VAT is included in the price!

Authors:Christine Sagnier & Caroline Hesnard
Description:Është e çuditshme! Kur dita nis keq, shkon për dreq deri në darkë. Lola kaloi një ditë të tmerrshme. E gjitha kjo, sepse në mëngjes prindërit dolën shumë herët dhe ajo dhe i vëllai Tomi, duhej të merreshin me qenin, përpara se të niseshin në shkollë. Pastaj … tersllëqet ndoqën njëra-tjetrën…
Publisher:Albas
Translated by:Mimoza Mema
Year:2017
Pages:48
ISBN:978-9928-02-205-9
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.