Ameba
Ulje

Ameba

480 L600 L

“Ameba” është një përmbledhje me katërmbëdhjetë tregime, në të cilët autori, në saje të narracionit,..

Histori e shkurtër e rrëmujës
Ulje

Histori e shkurtër e rrëmujës

560 L800 L

Histori e shkurtër e rrëmujës është një pikturë e madhe sferike e vështirë për t’u përfshirë në një ..

Humnera
New
Ulje

Humnera

600 L750 L

Romani Humnera është një pasqyrë e qartë e asaj që ka ndodhur në ish-Federatën Jugosllave dhe e çoro..

Imazhe nga jeta e M-së
New
Ulje

Imazhe nga jeta e M-së

640 L800 L

Marisia, pas vdekjes së nënës, kthehet nga Vjena në Sllovaki, ku jeton me të fejuarin dhe punon infe..

Kafsha e zemrës
New
Ulje

Kafsha e zemrës

640 L800 L

Personazhi kryesor, një studente e komunitetit shvab gjatë regjimit të Çausheskut në Rumani, trondit..

Klienti
New
Ulje

Klienti

400 L500 L

Ana, 29-vjeçarja, pas një disfate në dashuri, është në përpjekje të vazhdueshme të gjejë sërish lumt..

Lepur, vrapo
New
Ulje

Lepur, vrapo

800 L1,000 L

Vetëm njëzet e gjashtë vjeç, heroi kryesor i këtij romani, Herri “Lepur” Engstrëm është një burrë-fë..

Libri i kujtimeve dhe i harresës
New
Ulje

Libri i kujtimeve dhe i harresës

420 L600 L

Golemi, personazhi kryesor, ka dëshirë që të shkruajë dhe të botojë një libër me poezi për të rikthy..

Lidhëse
Ulje

Lidhëse

560 L700 L

Çfarë lëmë pas, kur braktisim dikë? Shtëpinë, familjen, të shkuarën, idenë e së ardhmes, fotografinë..

Pragu i braktisjes
New
Ulje

Pragu i braktisjes

525 L750 L

Kur braktisja vjen, ne ku ikim? Kësaj pyetjeje të pashtruar nga askush, por të ndërtuar në nënvetëdi..

Shpresa më e madhe
New
Ulje

Shpresa më e madhe

680 L850 L

I shkruar nga zonjushë Kafka apo Kafka grua e letërsisë gjermane, siç është quajtur nga kritika Ilse..

Udha për te fari
New
Ulje

Udha për te fari

800 L1,000 L

Një roman i krijuar për të vëzhguar dhe përshkruar me imtësi shpirtin njerëzor, të gjitha ato grimca..

Uni i tij i ndaluar
New
Ulje

Uni i tij i ndaluar

800 L1,000 L

Është viti 1972 dhe Çeja, një djalosh shtatë vjeç, jeton me gjyshen në një zonë të izoluar të Nju-Jo..

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.