Ora edukative me magnet

Pino

2,350 L

Sasia:

  • Code:098644

  • Availability:3

  • VAT is included in the price!

Authors:Pino
Description:

Tabelë prej druri me mundësi të shumta për të luajtur. Në thelb lodrat janë magnet që përdoren në të dy anët e tabelës. Fëmijët më të vegjël vendosin magnet në anën e orës me një ilustrim dhe kështu zhvillojnë aftësitë vizuale, imagjinatën dhe kreativitetin, kuptojnë thelbin e pjesëve dhe të tërës, vërejnë forma, ngjyra dhe detaje. Nga ana tjetër, është ora me numra, akrepat që lëvizin dhe gropëzat për të vendosur format. Përveç zhvillimit të koordinimit të krahut dhe të syve, mënyrë është i interesuar për matjen e kohës.

Largoni amballazhin dhe paketimin përpara se ti jepet lodra fëmijës.

Ngjyrat dhe format mund të dallohen sipas eksponimit që kanë në kuti.

Ruajeni paketimin për këshillim sepse përmban informata të rëndësishme.

Material:wood, color, metal, glue
Quality:Të gjitha lodrat PINO përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe sigurisë. Lodrat PINO janë të testuara dhe akredituara në laborator në përputhje me standartet EN71 dhe direktivës Evropiane për siguri të lodrave.
Recommended age:Over 1 year
Category:Didactical toys
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.