Lartësi
- 50% Ulje

Lartësi

475 L950 L

Ngjarjet zhvillohen në Bullgarinë e vitit 1872, një periudhë ku lulëzuan komitetet revolucionare, që..

Vita
- 50% Ulje

Vita

525 L1,050 L

Nju-Jork, 1903: në qytetin e shanseve të mëdha, ku zbarkojnë dymbëdhjetë mijë të huaj çdo ditë, ku i..

1 Pema e familjes
- 50% Ulje

1 Pema e familjes

275 L550 L

Pema e familjes është një skemë që tregon paraardhësit. Ata janë njerëz të familjes sate që kanë lin..

2 Nga se përbëhen gjërat?
- 50% Ulje

2 Nga se përbëhen gjërat?

275 L550 L

Karamelet bëhen prej sheqeri, ndërsa sheqeri bëhet prej bimëve. Trikoja jote mund të jetë bërë me le..

3 R-të Ripërdorim, Reduktim, Riciklim
- 50% Ulje

3 R-të Ripërdorim, Reduktim, Riciklim

275 L550 L

Tri R-të na mësojnë shumë gjëra që ne mund të bëjmë për të mbajtur pastër mjedisin. Kur ulim sasinë ..

4 Elementet
- 50% Ulje

4 Elementet

275 L550 L

Djemtë dhe vajzat në këtë libër zbulojnë katër elementet bazë: ajrin, tokën, ujin dhe zjarrin. Fëmij..

5 Shqisat
- 50% Ulje

5 Shqisat

275 L550 L

Në këtë libër djemtë dhe vajzat zbulojnë pesë shqisat e tyre: të parit, të dëgjuarit, të nuhaturit, ..

6 Si lëvizim?
- 50% Ulje

6 Si lëvizim?

275 L550 L

Përpara se bebet të mësojnë të ecin me të dyja këmbët, ato fillojnë të lëvizin këmbadorazi. Fëmijët,..

A je i turpshëm?
- 50% Ulje

A je i turpshëm?

275 L550 L

Fëmijët të cilët janë të turpshëm, shpesh janë të shqetësuar dhe ndihen të keqkuptuar. Libri “A je i..

A ke ndonjë sekret?
- 50% Ulje

A ke ndonjë sekret?

275 L550 L

Sa mirë është të mbash një sekret... por nëse ky sekret të bën të ndihesh mirë ty dhe dikë tjetër. K..

Atë ditë kur humba dhe më gjetën
- 50% Ulje

Atë ditë kur humba dhe më gjetën

275 L550 L

Të humbësh në një vend publik, ku të duket e pamundur që mami dhe babi të të gjejnë, është e frikshm..

Aurora dhe fustani shumëngjyrësh
- 50% Ulje

Aurora dhe fustani shumëngjyrësh

225 L450 L

Në librin e dytë të serisë “Ariu i Bardhë i Ëndrrave”, do të gjeni dashurinë dhe pasionin e një vajz..

Aventurat e Lusit në kuzhinë
- 50% Ulje

Aventurat e Lusit në kuzhinë

600 L1,200 L

Libri “Aventurat e Lusit në kuzhinë” sjell disa receta të thjeshta për fëmijë, që përgatiten vetëm m..

Babi do të martohet
- 50% Ulje

Babi do të martohet

275 L550 L

Fëmijët me prindër të divorcuar ndonjëherë çorientohen dhe shqetësohen, veçanërisht kur njëri nga pr..

Balabiluja
New
- 50% Ulje

Balabiluja

210 L420 L

“A jua kam treguar historinë e Balabilusë?” – pyeti Namani, peshkatari i vjetër, Lalën dhe fëmijët e..

Bebushi erdhi në shtëpi
- 50% Ulje

Bebushi erdhi në shtëpi

275 L550 L

Lindja e një fëmije mbetet një ngjarje e madhe për çdo familje. Ky libër përshkruan etapat e para dh..

Brakiozauri
- 50% Ulje

Brakiozauri

275 L550 L

Libri “Brakiozauri – dinozauri më i gjatë” i serisë “Dinozaurët” flet për këtë lloj dinozauri katërk..

Bubi gjumash
- 50% Ulje

Bubi gjumash

540 L1,080 L

Duke vendosur dorën në gojën e bubit gjumash, i cili vetëm do të flejë gjumë, fëmijët argëtohen me h..

Çfarë zbulimi! Histori idesh të rrufeshme
- 50% Ulje

Çfarë zbulimi! Histori idesh të rrufeshme

310 L620 L

Disa nga problemet që i kanë shtyrë shkencëtarët dhe shpikësit që të bëjnë zbulime të mëdha që ndrys..

Ç`po ndodh me mua? 101 pyetje dhe përgjigje
- 50% Ulje

Ç`po ndodh me mua? 101 pyetje dhe përgjigje

500 L1,000 L

Adoleshenca është nje periudhë mbushur plot me ndryshime dhe emocione të reja.Ky libër të ndihmon të..

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.