Ema e ka mendjen veç të hajë
ulje

Ema e ka mendjen veç të hajë

378 L 420 L

Jo, Ema nuk është si balenë, siç tallen djemtë në pishinë! Madje Lolës ajo i duket si princeshë. Edh..

Futbolli nuk është vetëm për djemtë
ulje

Futbolli nuk është vetëm për djemtë

378 L 420 L

Në të vërtetë, jo vetëm djemtë dinë të luajnë futboll, por edhe vajzat janë sulmuese të mira dhe din..

Në shtëpinë e Zhanës të ikën truri
ulje

Në shtëpinë e Zhanës të ikën truri

378 L 420 L

Lola bashkë me prindërit e saj është ftuar për darkë te shoqja e saj, Zhana. Për fatin e saj të madh..

Pieri ndërron profesion
ulje

Pieri ndërron profesion

378 L 420 L

Papunësia u fut frikën si të rriturve, ashtu edhe fëmijëve. Kompaninë e Pierit, babait jo të vërtetë..

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.