Minibuzi – Kafshët e lumtura

Cubica

1,400 L

Sasia:

  • Code:09CU13197

  • Availability:19

  • text_vat

Authors:Cubica
Description:Të gjitha lodrat përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe sigurisë. Lodrat janë të testuara dhe akredituara në laborator.
Material:wood, color
Quality:Të gjitha lodrat përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe sigurisë. Lodrat janë të testuara dhe akredituara në laborator.
Recommended age:Over 18 months
Category:Didactical toys
Tiranë:Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.