Makina fuoristradë

Cubica

1,170 L

Sasia:

  • Code:09CU13180

  • Availability:2

  • VAT is included in the price!

Authors:Cubica
Description:Të gjitha lodrat përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe sigurisë. Lodrat janë të testuara dhe akredituara në laborator.
Material:wood, color
Quality:Të gjitha lodrat përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe sigurisë. Lodrat janë të testuara dhe akredituara në laborator.
Recommended age:Over 18 months
Category:Didactical toys
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.