Lodër me tërheqje - Gomari

Pino

670 L

Sasia:

  • Code:098385-3

  • Availability:55

  • VAT is included in the price!

Authors:Pino
Description:Lodër e ndërtuar nga druri cilësor dhe e ngjyrosur me ngjyra të këndshme. Kafshët e gëzuara inkurajojnë për të luajtur në lëvizje, në të njëjtën kohë stimulojnë zhvillimin e motorikës dhe ekuilibrit.
Dimension:13x10x6 cm
Material:wood, color, glue, metal
Quality:Të gjitha lodrat PINO përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe sigurisë. Lodrat PINO janë të testuara dhe akredituara në laborator në përputhje me standartet EN71 dhe direktivës Evropiane për siguri të lodrave.
Recommended age:Over 1 year
Category:Push and pull toys
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products