Labirint i madh me rruaza

Pino

1,200 L

Sasia:

  • Code:097289-1

  • Availability:207

  • VAT is included in the price!

Authors:Pino
Description:Lodër edukative e cila inkurajon njohjen e ngjyrave dhe formave, zhvillimin e lëvizjeve, aftësi të mira motorike, koncentrim dhe ndjekje vizuale të artikullit.
Dimension:21,5x8,8x17 cm
Material:color, wood, metal
Quality:Të gjitha lodrat PINO përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe sigurisë. Lodrat PINO janë të testuara dhe akredituara në laborator në përputhje me standartet EN71 dhe direktivës Evropiane për siguri të lodrave.
Recommended age:Over 18 months
Category:Didactical toys
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products