Kuti Shahu e vogël (3 në 1)

Pino

1,100 L

Sasia:

  • Code:098293

  • Availability:102

  • VAT is included in the price!

Authors:Pino
Description:Lodrat me fushë dhe loja e tyre janë mjete efikase për të zhvilluar te fëmija aftësinë e të menduarit logjik dhe intuitiv, kujtesën, vëmendjen, përqendrimin, kreativitetin, pavarësinë dhe durimin. Përveçse tërheqëse dhe të bukura për fëmijët, janë të dobishme për të mësuar matematikën, për t`u përshtatur në shoqëri dhe për të rritur vetëbesimin. Nëpërmjet kësaj lodre fëmijët mësojnë të jenë të shoqërueshëm. Kjo lodër është e përshtatshme për t`u luajtur si brenda shtëpisë me pjesëtarët e familjes, ashtu edhe jashtë shtëpisë.
Dimension:21x14,5x4,5 cm
Material:color, wood, metal
Quality:Të gjitha lodrat PINO përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe Sigurisë. Lodrat PINO janë të testuara dhe akredituara në laborator në përputhje me standartet EN71 dhe direktivës Evropiane për siguri të lodrave.
Recommended age:Over 3 years
Category:Games
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.