Kube ndërtuese (17 elementë)

Cubica

1,630 L

Sasia:

  • Code:09CU13807

  • Availability:Out Of Stock

  • VAT is included in the price!

Authors:Cubica
Description:Fëmija nëpërmjet kësaj loje: familjarizohet me format, zhvillon aftësitë motorike, mëson ngjyrat dhe zhvillon të menduarin logjik.
Material:wood, color
Quality:Të gjitha lodrat përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe sigurisë. Lodrat janë të testuara dhe akredituara në laborator.
Recommended age:Over 18 months
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.