Fletore pune Fizika 10-11

Sarah Lloyd

450 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030407

  • Availability:165

  • VAT is included in the price!

Authors:Sarah Lloyd
Description:Fletore pune Fizika 10-11 për klasën e 10-të dhe 11-të të shkollës së mesme.
Publisher:Albas
Translated by:Edmond Klironomi, Elona Terziu
Year:2016
Pages:168
ISBN:978-992802-812-9
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.