Letërsia moderne shqiptare

Sabri Hamiti

550 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030491

  • Availability:495

  • VAT is included in the price!

Authors:Sabri Hamiti
Description:Qëllimi i këtij libri është t`i japë të sistemuara dijet për zhvillimet letrare dhe vlerat letrare shqipe në gjysmën e parë të shekullit XX. Hartimi i librit ka parasysh trajtimin kritik të dukurive dhe shfaqjen e tyre në rrjedhë të kohës.

Libri është ndarë në katër pjesë: I. Letërsia moderne shqiptare, II. Analiza letrare, III. Tekste të zgjedhura, IV. Mendimi kritik, për të bërë më të kapshme kërkimet letrare, rezultatet e tyre dhe për të krijuar një sistem të argumentimit e të vlerësimit letrar.

Publisher:Albas
Year:2000
Pages:320
ISBN:99927-700-0-7
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.