Atlas i biologjisë

Jose Tola, Eva Infiesta

800 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030479

  • Availability:226

  • VAT is included in the price!

Authors:Jose Tola, Eva Infiesta
Description:Qëllimi i kësaj vepre është që t'i japë lexuesit, nxënësit dhe atij që kohë pas kohe bën konsultime shkencore, një panoramë të tërësishme për dukuritë e jashtëzakonshme jetësore, me një varg ilustrimesh, me saktësi dhe qartësi të madhe, të shoqëruara me shënime të shkurtëra për prejardhjen, funskionimin dhe zhvillimin e krijesave të gjalla që jetojnë në planetin tonë. Hyrja në aspektet e përgjithshme të lëndës së biologjisë dhe shkencave ndihmëse të saj, si dhe indeksi i detajuar i kuptimeve e rrisin vlerën didaktike dhe praktike të këtij edicioni të jashtëzakonshëm.
Publisher:Albas
Translated by:Dr. Sheqibe Beadini & Dr. Nexhbedin Beadini
Year:2004
Pages:96
ISBN:9989-108-14-5
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.