Abetare

1,000 L

Libri Abetare për klasën e 1-rë të shkollës 9-vjeçare...

Art Pamor 3

350 L

Fletore pune për klasën e 3-të të arsimit fillor...

Art Pamor 4

350 L

Fletore pune për klasën e 4-të të arsimit fillor...

Art Pamor 6

178 L

Art Pamor 6 për klasën e 6-të të shkollës 9-vjeçare...

Art Pamor 7

171 L

Art Pamor 7 për klasën e 7-të të shkollës 9-vjeçare...

Art Pamor 8

192 L

Art Pamor 8 për klasën e 8-të të shkollës 9-vjeçare...

Arte. Art Pamor 10

229 L

Arte. Art Pamor 10 për klasën e 10-të të shkollës së mesme...

Arte. Muzikë 10

225 L

Arte. Muzikë 10 për klasën e 10-të të shkollës së mesme...

Arte. Teatër 10

229 L

Arte. Teatër 10 për klasën e 10-të të shkollës së mesme...

Arti Muzikor 1 (Macedonia)

480 L

Arti Muzikor 1 për klasën e 1-rë (Maqedoni)..

Atlas Gjeografik
ulje

Atlas Gjeografik

800 L 1,000 L

Libri Atlas Gjeografik..

Atlas Gjeografik (për shkollat)
ulje

Atlas Gjeografik (për shkollat)

280 L 350 L

Atlas Gjeografik për shkollat 9-vjeçare dhe të mesme..

Atlas i anatomisë
ulje

Atlas i anatomisë

640 L 800 L

Kjo vepër i drejtohet nxënësve, studentëve, kujt do lexues që kohë pas kohe i nevojiten njohuri nga ..

Atlas i biologjisë
ulje

Atlas i biologjisë

640 L 800 L

Qëllimi i kësaj vepre është që t'i japë lexuesit, nxënësit dhe atij që kohë pas kohe bën konsultime ..

Atlas i historisë (për shkolla)
ulje

Atlas i historisë (për shkolla)

600 L 750 L

Atlasi përfshin historinë e përgjithshme dhe historinë kombëtare. Pjesa që i përket historisë së për..

Atlas i zoologjisë
ulje

Atlas i zoologjisë

640 L 800 L

Qëllimi i kësaj vepre është që t'i ofroj lexuesit, nxënësit dhe atij që kohë pas kohe e lexon këtë v..

Atlas themelor i astronomisë
ulje

Atlas themelor i astronomisë

640 L 800 L

Qëllimi i kësaj vepre është t'i japë lexuesit, nxënësit dhe atij që kohë opa kohe bën konsultime shk..

Atlas themelor i botanikës
ulje

Atlas themelor i botanikës

640 L 800 L

Ky atlas, i mbushur me të dhëna, kombinon fotografi tërheqëse dhe ilustrime me tekst të qartë, për t..

Atlas themelor i ekologjisë
ulje

Atlas themelor i ekologjisë

640 L 800 L

Qëllimi i këtij botimi është që lexuesit, nxënësit dhe atij që kohë pas kohe do ta shfrytëzojë, t'i ..

Atlas themelor i eksplorimeve dhe shpikjeve
ulje

Atlas themelor i eksplorimeve dhe shpikjeve

640 L 800 L

Ky atlas synon të paraqesë një sintezë të arritjeve shkencore, teknike dhe kulturore si dhe zbulimet..

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.