Libër mësuesi për tekstin shkollor Gjuha shqipe 5

Aida (Fekollari) Bego, Irena Çuçi, Ilda Alushaj

1,000 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030581

  • Availability: 319

  • text_vat

Authors: Aida (Fekollari) Bego, Irena Çuçi, Ilda Alushaj
Description: Libër mësuesi për tekstin shkollor Gjuha shqipe 5.
Publisher: Albas
Year: 2019
Pages: 296
ISBN: 978-9928-282-74-3
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.