Kënga e këngëve e Solomonit
New
Ulje

Kënga e këngëve e Solomonit

880 L1,100 L

“Kënga e Solomonit” apo “Kënga e këngëve”, botuar nga shtëpia botuese “Albas”, është ndër këngët më ..

Vepra e plotë poetike
New
Ulje

Vepra e plotë poetike

1,000 L1,250 L

ALBAS sjell në shqip të gjithë veprën e Vasko Popës, e përkthyer nga Ben Andoni. Një punë e vështirë..

Dashuria, hyjnorja, krijimi
New
Ulje

Dashuria, hyjnorja, krijimi

960 L1,200 L

Në këtë libër poezitë janë shkruajtur nga përvoja dhe rruga e gjatë e kërkimit, të frymëzuara nga na..

Profeti & meditime poetike
New
Ulje

Profeti & meditime poetike

880 L1,100 L

Një nga përfaqësuesit më të bujshëm të letërsisë së mërgimit (Adab al-Mah`ğar) për letërsinë arabe, ..

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.